VIDEO: Vzpoura vězňů, krev a vraždící Machete. Nový klip Slayer je brutální

Vydáno 12.09.2015 | autor: redakce

Kapela Slayer, která čerstvě vydala studiové album Repentless, už předem varovala, že nový videoklip nebude nic pro slabé povahy. Míra brutality ale přesto možná nejednoho diváka překvapí.

VIDEO: Vzpoura vězňů, krev a vraždící Machete. Nový klip Slayer je brutální VIDEO: Vzpoura vězňů, krev a vraždící Machete. Nový klip Slayer je brutální

slayer repentless videoNový klip Slayer je skutečně brutální podívanou


Slayer představili videoklip k titulní skladbě své jedenácté řadovky Repentless v den jejího vydání, tedy 11. září. Chtějí prý v něm demonstrovat náladu ve společnosti a to, jak se k sobě lidé chovají. "Je to agresivní a dost hloupé. Ale je to v pořádku, taková je lidská přirozenost," nechal se slyšet frontman Tom Araya. Kytarista Kerry King zase tvrdí, že z žádného videa skupiny ještě nebyl tak nadšený.

Snímek zachycuje drsnou vzpouru vězňů, přičemž množství krve, které se do něj vešlo, se za 4 a půl minuty vidí málokdy. Kapela si přizvala i několik známých herců, roli dostal třeba známý drsňák Danny Trejo, kterého si mohou pamatovat fanoušci hned několika krvavých bijáků, například filmu Machete.


Rolling Stone, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít