VIDEO: Daft Punk zveřejní svůj dokument. Možná v něm sundají helmy

Vydáno 25.09.2015 | autor: redakce

Série dokumentů o hudebních hvězdách nemá konce. Něco o svých idolech se dozví i fanoušci Daft Punk. Zatím mohou z filmu Unchained ochutnávat alespoň pomocí traileru. Ten naznačuje, že populární francouzští "roboti" možná sundají helmy.

VIDEO: Daft Punk zveřejní svůj dokument. Možná v něm sundají helmy VIDEO: Daft Punk zveřejní svůj dokument. Možná v něm sundají helmy

daft-punk 2013Daft Punk znají fanoušci jako roboty v maskách


V dokumentárním snímku budou použity vzácné archivní záběry, ale i výpovědi nejbližších spolupracovníků francouzského dua. V traileru k divákům promlouvají třeba Kanye West, Nile Rodgers nebo Pharrell Williams. 

Film byl k vidění poprvé letos v červnu na francouzské televizi Canal+, nyní je vše připraveno, aby se na něj podíval i zbytek planety. Konkrétní informace o světové premiéře však zatím nejsou známy. Závěr traileru, který dává naději, že si pánové sundají své pověstné robotí helmy, ale diváky určitě naláká.

Guy-Manuel de Homem-Christo a Thomas Bangalter vystupují jako Daft Punk již od roku 1993, za tu dobu ale vydali jen čtyři studiová alba. To zatím poslední - Random Acces Memories z roku 2013 - sklidilo obrovský úspěch po celém světě. Mohl za to i megahit Get Lucky, oceněný jako Nahrávka roku na loňských Grammy. Zmíněná deska se stala Albem roku.

NME, jm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít