Celeste Buckingham v novém singlu odmítá nerovnocenný vztah

Vydáno 25.05.2012 | autor: redakce

První singl Celeste Buckingham patří k nejhranějším skladbám česko-slovenského rozhlasového i televizního éteru, přesto se zpěvačka rozhodla s dalším klipem neotálet. Po melancholickém Nobody Knows přichází s energickým songem Run Run Run.

Celeste Buckingham v novém singlu odmítá nerovnocenný vztah Celeste Buckingham v novém singlu odmítá nerovnocenný vztah

celeste buckingham2Ten se natáčel na Slapském zámku pod režijním vedením Tomáše Kasala a zpěvačka jej poprvé představí na křtu svého debutového alba Don´t Look Back v úterý 29. května. O den později jej pak čeká televizní premiéra.


„Bude lepší, když utečeš,"
zpívá ve svém novém singlu Celeste Buckingham. Ve skutečnosti je to však ona, kdo balí kufry. Počátkem června totiž odlétá do USA, kde bude pod dohledem manažerského týmu zpěvačky Kelly Clarkson dokončovat svůj americký debut. Ještě před svým odletem ale stihla natočit klip k další ze svých autorských písní. Po úspěchu r´n´b balady Nobody Knows vsadila sedmnáctiletá zpěvačka na popovou skladbu Run Run Run, kterou doprovází rytmické tleskání.

„Chtěla jsem se vyvarovat klišé a předvídatelným příběhům, proto jsme se rozhodla natočit klip, který není ohraničen žádnou dějovou linku. Nic složitého, jen já, kapela a naše hudba. I tak ale doufám, že bude diváky bavit," říká Celeste, která se od září letošního roku stane studentkou světově proslulé Belmont University - School of Music. „Celeste je kosmopolitní člověk, proto jsme chtěli, aby byla i její tvorba srozumitelná v mezinárodním kontextu," říká Lumír Mati, který má na starost český management Celeste Buckingham.

Přečtěte si recenzi alba Don´t Look Back.



zdroj: TZ, dm

zavřít