Prague City Festival je z finančních důvodů zrušen

Vydáno 15.06.2012 | autor: redakce

Druhý ročník Prague City Festivalu, kde letos měli vystoupit Blink 182, Simple Plan, New Order, Lostprophets, The All-American Rejects a řada dalších velkých jmen, je zrušen. Důvodem je nedostatek financí.

Prague City Festival je z finančních důvodů zrušen Prague City Festival je z finančních důvodů zrušen


blink_182_clanekK celé situaci se vyjádříl ředitel festivalu Borek Jiřík: "S hlubokou lítostí jsme nuceni oznámit, že druhý ročník Prague City Festivalu, který se měl konat 29.-30.6. na pražském Výstavišti, se neuskuteční. Nenadálý a šokující výpadek zásadního množství důvodně očekávaných finančních prostředků nám znemožnil festival realizovat v plném rozsahu. I přes nadlidskou snahu jsme uspokojující řešení, které by festival v jeho původně plánované podobě zachránilo, nenašli.

Redukovat program na jeden den, slevovat z technického zajištění festivalu či ubírat z čehokoliv, co bylo návštěvníkům slíbeno a za co si zaplatili, jsme vyhodnotili jako nepřípustné. Proto jsme se dnes rozhodli, i za cenu těžkých ztrát, celý festival odvolat.
Všem fanouškům a umělcům se omlouváme a plně sdílíme jejich rozčarování z dané situace.

Vstupné ze sítí Tickets.de a Eventim bude návštěvníkům vráceno v místě, kde si vstupenku zakoupili. Podrobnosti vrácení vstupného v síti Ticketportal budou známy v průběhu následujících sedmi pracovních dnů."

zdroj: TZ, map 

kopie - blinci
zavřít