Sum 41 se vrací do Prahy, vystoupí v srpnu

Vydáno 22.06.2012 | autor: redakce

Sum 41 si Prahu oblíbili, a tak se letos jejich příznivci dočkají dalšího koncertu. Kanadská čtyřka totiž zavítá 9. srpna do pražského Lucerna Music Baru.

Sum 41 se vrací do Prahy, vystoupí v srpnu Sum 41 se vrací do Prahy, vystoupí v srpnu


sum41Právě zde odehráli před dvěma lety hned dva zcela vyprodané koncerty. Mezitím stihli v roce 2011 vydat desku Screaming Bloody Murder, kterou představí i v Praze.

Sum 41 mají na kontě celkem 6 alb, z nichž zejména to předposlední Underclass Hero zaznamenalo veliký úspěch. Kapela se dala dohromady už v roce 1996, první album Half Hour of Power ale vyšlo až o čtyři roky později. Hned napřesrok vydali Sum 41 další desku s názvem All Killer No Filler a v témže roce si zvýšili popularitu také na putovním festivalu Warped Tour, kam se letos opět vracejí.  

Následovala  All Killer No Filler, Does This Look Infected?, Chuck a zmiňované Underclass Hero a Screaming Bloody Murder. Mezitím Sum 41 hostovali například na turné s Blink 182 nebo Good Charlotte.

Přesto, že se na hudební scéně pohybují už šestnáct let, drží si stále pověst kapely, jejíž koncerty jsou divokým zážitkem. Své o tom vědí i čeští fanoušci, kteří je měli mimo Lucerna Music Baru možnost vidět i na festivalu Rock For People, kde rozvášnili nadšený dav natolik, že málem proboural zábrany a musel je krotit sám frontman Deryck Whibley.



map 

Kopie - sum41
zavřít