Ceny MTV ovládla Taylor Swift, Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta

Vydáno 31.08.2015 | autor: redakce

Letošní ceny MTV se během slavnostního ceremoniálu v Los Angeles dočkaly spousty překvapivých momentů. O jeden z nich se postarala Miley Cyrus, která nečekaně vydala novou desku. Kanye West zase prohlásil, že chce být prezidentem USA. A nejvíc sošek získala Taylor Swift.

Ceny MTV ovládla Taylor Swift, Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta Ceny MTV ovládla Taylor Swift, Kanye West oznámil kandidaturu na prezidenta

kanye vid aKanye West se za 5 let možná zabydlí v Bílém domě

Taylor Swift, která během letošního vyhlášení uvedla i nový videoklip Wildest Dreams, proměnila 4 ze svých 10 nominací v zisk ceny. Vyhrála i hlavní trofej pro Video roku, kterým se stal její akční snímek Bad Blood s hostujícím Kendrickem Lamarem. Ten bodoval i jako nejlepší spolupráce. Zpěvačka byla zároveň oceněna i za klip Blank Space, podle hlasujících se jedná o nejlepší popové i ženské video.

Mezi muži uspěli Mark Ronson a Bruno Mars za Uptown Funk, nejlepším nováčkem je Fetty Wap, titulem pro nejlepší rockové video se pyšní Uma Thurman od Fall Out Boy a v hiphopové kategorii všem vytřela zrak Nicki Minaj coby Anaconda

Speciální cenu Michael Jackson Video Vanguard Award za přínos popové kultuře získal Kanye West. Ten zároveň překvapil závěrem své děkovné řeči, když prohlásil: "Rozhodl jsem se v roce 2020 kandidovat na prezidenta". První reakce lidí na sociálních sítích samozřejmě zněla: "Kim Kardashian bude první dáma?" Tak se nechme překvapit, co nás čeká.

K překvapivému tahu došlo i za strany moderátorky Miley Cyrus. Ta totiž během večera vydala své nové album. Fanouškům ho nabízí zdarma k poslechu. Jmenuje se Miley Cyrus and Her Dead Petz a jde o v poslední době hojně rozebírané album s The Flaming Lips.

text: Josef Martínek

 

zavřít