Žebřík 2008 už tento pátek

Vydáno 02.03.2009 | autor: redakce

Koncerty skupin Kryštof, Horkýže slíže, Clou, Děda Mládek Illegal Band budou součástí slavnostního vyhlášení výročních cen Žebřík 2008, které proběhne už tento pátek 6. března v plzeňském DK Inwest. Na pódiu nebudou chybět ani Wohnout nebo rapper Indy a s napětím je očekávána také účast Glenna Hughese (Deep Purple, Black Sabbath). Legendární britský zpěvák vystoupí společně s Czech allstars bandem, jehož základ tvoří členové Monkey Business a u mikrofonu ho podpoří Dan Bárta či Matěj Ruppert.

Žebřík 2008 už tento pátek Žebřík 2008 už tento pátek

Na druhé stagi budou servírovat hiphop a taneční hudbu Djs Neo, Mersí, Friky a Robot.

Během večera, který startuje ve 20 hodin, bude předáno 30 cen v deseti kategoriích – aspiranty na ocenění jsou Kryštof, Chinaski, Aneta Langerová, Niceland, kteří získali po třech nominacích, ale také např. Support Lesbiens, Wanastowi vjecy, Tomáš Klus, Marek Ztracený a mnozí další. Vítězové obdrží tradiční sošky Tančící R z dílny renomovaného výtvarníka Václava Česáka.

Šestihodinový maratón v režii moderátora Zdeňka Suchého zahrnuje také křest DVD Slávka Jandy, soutěže o atraktivní ceny, speciální videoprojekce a mnohá překvapení.

Ani poté však akce nekončí, oficiální after party s hvězdami Žebříku poběží od půlnoci v nedalekém klubu Buena Vista.

Předprodej za 249 Kč zajišťuje síť Ticketportal – www.ticketportal.cz.

V prodeji jsou také VIP vstupenky za 990 Kč, zahrnující rezervaci místa na VIP balkoně, vstup a bezplatnou konzumaci v backstage baru, vstup na after party a magazín REPORT s DVD a CD.

Na místě budou lístky k dispozici v pokladně DK Inwest od 16 hodin v ceně 299 Kč. Zde je možno zakoupit také vstupenky na after party za 199 Kč.

Hlavními partnery Žebříku jsou ČD Cargo, Skupina ČEZ a O2 extra.

Program, informace o ubytování a další zajímavosti najdete na ZDE.

zavřít