Bryan Adams se v říjnu představí v Praze, zazpívá i nové hity

Vydáno 04.04.2016 | autor: redakce

Kanadská rocková hvězda Bryan Adams v říjnu zavítá do Prahy. Na připravovaném turné kromě zásadních skladeb jeho hudebně bohaté kariéry zazní i písničky z nového alba Get Up! Koncert proběhne 5. října v O2 areně. 

Bryan Adams se v říjnu představí v Praze, zazpívá i nové hity Bryan Adams na koncertě v Brně v roce 2014

Bryan většinu písní nové desky napsal i tentokrát s dlouholetým spojencem Jimem Vallancem, který stál u zrodu většiny jeho hitů. Jak zpěvák uvádí, natáčení probíhalo celkem organicky, tedy jedna píseň za druhou, a to v průběhu několika let.

LIVE: Bryan Adams v Brně vzpomínal i dojímal

Producentem desky byl Jeff Lynne, frontman legendárních ELO, který v minulosti produkoval písně i pro The Beatles, Paula McCartneyho nebo Toma Pettyho. Bryan a Jeff na nových písních pracovali převážně přes internet, a to tak, že si navzájem posílali demo nahrávky či části písní tak dlouho, dokud oba nebyli s výsledkem naprosto spokojeni.

Bryan Adams na novém albu Get Up! ukazuje opět dvě tváře. Prezentuje se nejen jako romantik, který umí psát nádherné pomalé písně a balady, ale i jako nestárnoucí rocker se svižnými a hitovými songy. To potvrzuje i pilotní singl z desky, za nějž byla vybrána píseň Brand New Day. Nenechte si ujít poslední album Bryana Adamse Get Up!, které pod hlavičkou Universal vyšlo v druhé půlce loňského roku, a především Adamsům říjnový koncert. 

Vstupenky pořídíte v síti Ticketportal, předprodej začne 8. dubna. Cenové rozpětí se bude pohybovat od 1 190 do 1 790 Kč. 

tz, jm, foto: Miloslav Hlaváček

zavřít