Benátská! s Impulsem přivítá Europe, zazpívá i Richard Müller

Vydáno 06.12.2018 | autor: redakce

Festival Benátská! s Impulsem, který proběhne od 25. do 28. července 2019 ve Vesci u Liberce, oznamuje zahraničního headlinera. Bude jím švédská rocková kapela Europe.

Benátská! s Impulsem přivítá Europe, zazpívá i Richard Müller Benátská! s Impulsem přivítá Europe, zazpívá i Richard Müller

"Není na co čekat a tak s velkou radostí oznamujeme dalšího headlinera, jehož vystoupení se nám podařilo domluvit pro nadcházející ročník. Přijedou Europe! Švédská rocková kapela u nás velmi dobře známá nejvíce asi hitem The Final Countdown," říká Petr Pečený, jeden z pořadatelů.

Benátská! s Impulsem: Finále festivalu obstarali Jaromír Nohavica, Marie Rottrová nebo Xindl X

Europe za svoji kariéru prodali přes 25 milionů nosičů a singl The Final Countdown byl první v hitparádách pětadvaceti zemí světa. Skupina se u nás představí v nejsilnější a nejslavnější sestavě, v čele se zpěvákem Joey Tempestem a kytaristou Johnem Norumem. 

Míří sem však i další československá legenda Richard Müller. Ten si pro Benátskou! s Impulsem připraví speciální set, který popisuje: "Doprovodí mne jedenáct famózních hudebníků a tři skvělé vokalistky. Zazpíváme zdejšímu publiku nejen známé písně Cigaretka na dva ťahy, Nočná optika či Julia Roberts, ale také úplné novinky. Toto mimořádné obsazení nám také dovoluje zahrát některé známé hity, které normálně na koncertech nehrajeme."

Dalšími hvězdami festivalu budou: Karel Gott, Chinaski, Čechomor, Lenny, No Name, Václav Neckář a Bacily, Michal Hrůza a Marek Ztracený. Rockery pak potěší Harlej, Traktor, obnovené Vítkovo Kvarteto, Doctor PP, Láďa Křížek, Noid, SPS nebo Ee!. 

"V sobotu již tradičně jedno z pódií obsadí kapely určené zejména mladému publiku. Máme potvrzené tyto formace: Paulie Garand, Ben Cristovao, Sebastian, Lipo, Vojta D, Poetika, Robin Mood a Hank," doplňuje za pořadatele Pavel Mikez.

Vstupenku na 27. ročník hudebního festivalu Benátská! s Impulsem navíc pořídíte do konce prosince za zvlášť výhodnou cenu 1290,-Kč v předprodeji.

tz, jm

Témata: Benátská! s Impulsem, Europe, Richard Müller, Karel Gott

zavřít