VIDEO: Justin Timberlake je v novém videoklipu vynálezcem z budoucnosti

Vydáno 05.01.2018 | autor: redakce

S příchodem čtvrté studiové desky představuje Justin Timberlake svůj nový videoklip z roku 2028. Video náleží k singlu Filthy, který nastiňuje, jak asi bude vypadat album Man Of The Woods vycházející za necelý měsíc. A jaký je klip?

VIDEO: Justin Timberlake je v novém videoklipu vynálezcem z budoucnosti VIDEO: Justin Timberlake je v novém videoklipu vynálezcem z budoucnosti

Na Pan-Asian Deep Learning Conference v Malaysii představují zbrusu nového androida, jehož prezentaci má Timberlake na starosti. Prvotní zvědavost návštěvníků se velmi brzy překlene v úžas, když spatří, jak dobře by nový robot obstál na tanečním parketu. Není divu, jeho pohyby totiž ovládá v zákulisí samotný Justin. Pod futuristickým vizuálem je podepsán americký režisér Mark Romanek a videoklip ke skladbě Filthy je prvním ze tří, které se váží k nové desce s názvem Man Of The Woods. Každý z trilogie videoklipů bude mít svou vlastní vizuální identitu a vizi jiného režiséra.

LIVE: Klanící se Justin Timberlake postrádá už jen žezlo s korunou

Hudebně je Filthy svěží skladba postavená na chytlavé basové lince, kde vokální složku vystřídalo spíše frázování hesel typu: Haters gonna say It's fake. Melodie refrénu se však přece jen s přibývajícím poslechem pod kůži dostane. I když je Justinův skladatelský podpis stále čitelný, je jasné, že na nové desce bude experimentovat hlavně s celkovou aranží.


Čtvrtá deska s názvem Man Of The Woods vychází 2. února.

Témata: Justin Timberlake, Man Of The Woods

Autor: Filip Pešta 

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít