Zábava by (ne)měla být zadarmo

Vydáno 14.04.2020 | autor: redakce

Současná situace přivedla celou uměleckou sféru do svízelné situace. Nedovoluje umělcům veřejně vystupovat, dělat to, co je baví a v čem jsou dobří. Někteří hledají práci v úplně jiném odvětví. Své fanoušky však mohou potěšit i v tomto nelehkém období a ne vždy jen zadarmo.

Zábava by (ne)měla být zadarmo Zábava by (ne)měla být zadarmo

Web zaměřený na pomoc umělcům Talentida.com přišel s projektem TMSka.cz, který je právě jedním z těch projektů, který chce umělcům v dnešní době zajistit finanční příjem. Je vhodný pro každého umělce nebo umělecké seskupení. Mohou to být kapely, zpěváci, muzikanti, herci, kouzelníci, ale i lektoři, cvičitelé, atd. Tato služba je pro ně zcela zdarma. Umělci nic neplatí.

Rock'n'roll i klasická hudba v obýváku: Aktualizovaný přehled koncertů v časech pandemie

A jak to funguje? Umělci se stačí zaregistrovat, tím obdrží svůj číselný kód a fanoušci ho během online streamu mohou odměnit zvolenou částkou přes placenou sms - TMSku. 

Nejde o žádnou charitu! Veřejnost umělci nedává žádný dar, ale odměňuje ho za jeho umělecký výkon. Platí za zábavu, zážitek nebo poučení. 

Toto online vysílání může probíhat v klubu, v divadle anebo přímo za dveřmi umělcova bytu. Jde o to, aby si to mohl dovolit úplně každý. Umělec nejenže zůstává v kontaktu se svými fanoušky, ale tento vztah prohlubuje a získává příznivce nové, i když zatím jen na sociálních sítích.

Hlavním cílem tohoto projektu je pomoci umělcům překonat tuto krizi, která může trvat i mnohem déle než nouzový stav v ČR. Veřejnost může být i nadále obezřetná a velkým akcím se vyhýbat. TMSka tak může pomoci i v budoucnu. Více informací o projektu naleznete na TMSka.cz

Pojďme společně zachránit kulturní život, který nám Čechům pomáhá v těchto nelehkých chvílích.

PR, foto Talentida 

Témata: TMSka.cz, zábava

zavřít