Kapela Jelen tančila na Prague Kemp Letňany tmou. Přizvala si Kateřinu Marii Tichou a Míšu Tučnou

Vydáno 14.08.2020 | autor: Alena Kaňová

Horký den jako by přímo volal po hudebním večeru. Ve středu 12. srpna vystoupila v areálu PVA EXPO skupina Jelen, jež si s sebou přivezla předskokanku Kateřinu Marii Tichou. A během koncertu překvapila fanoušky dalším hostem, Míšou Tučnou.

Kapela Jelen tančila na Prague Kemp Letňany tmou. Přizvala si Kateřinu Marii Tichou a Míšu Tučnou Kapela Jelen tančila na Prague Kemp Letňany tmou. Přizvala si Kateřinu Marii Tichou a Míšu Tučnou


Jelen

PVA EXPO, Prague Kemp Letňany
12. 8. 2020

Středeční hudební večer otevřela se svou novou kapelou Kateřina Marie Tichá, která aktuálně pracuje na debutové desce. Její součástí je i skladba Sami, která na koncertu také zazněla, a k níž zpěvačka vydala jen před několika dny videoklip. Že je Tichá kvalitní písničkářkou, která v mnohém navazuje na Zuzanu Navarovou, potvrdila i na Prague Kempu Letňany.

Jelen zahráli v rozpálených Letňanech. Role předskokanky se ujala Kateřina Marie Tichá

Posluchače provedla během svého setu mnoha tématy. Od lásek, osamocení až přes sesterské vztahy v krásné skladbě Vlci. Ty, kdo zpěvačku neznali, zaujala, se svými příznivci si zazpívala, a spolu s kapelou všechny přítomné příjemně naladila na koncert hlavní hvězdy večera, skupiny Jelen.

Během koncertu v současnosti jedné z nejoblíbenějších kapel zazněly její největší hity. Posluchačům nabídla jak skladby z první desky, jako například příhodně Nebe nad Prahou či Světlo ve tmě, nebo novější Jehnědy, Klidná jako voda a Vlčí srdce. Z připravovaného alba zazněla píseň Je lepší se opít.

Společně s kapelou vystoupila také Kateřina Marie Tichá, která se vrátila na pódium, aby s Jeleny zazpívala společný singl Tančíme spolu, a její hlas nechyběl ani při duetu Co bylo dál?. Na stagi se představila i Míša Tučná, dcera zpěváka Michala Tučného. Právě jeho písně kapela v minulém roce přezpívala a některé skladby jsou nyní součástí jejího repertoáru. Na Prague Kemp Letňany zazněla například píseň Pověste ho vejš s houpající se oprátkou v pozadí na velké LED obrazovce.

Celý koncert se nesl v příjemném duchu, jaký ostatně fanoušci znají. Zvuky klasických akustických nástrojů v doprovodu elektrické kytary nebo staré valchy a pro kapelu typického kopáku se areálem krásně linuly a přítomným zpříjemnili letní večer. V závěrečném finále posluchači s kapelou sborově odzpívali Magdalénu a nechyběla ani hitovka Jelen.

Text: Alena Kaňová

Témata: Jelen, Kateřina Marie Tichá, Prague Kemp Letňany, PVA EXPO

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít