LIVE: Hans Zimmer

Vydáno 05.06.2017 | autor: admin

Mozart filmové hudby Hans Zimmer ovládl O2 arenu. Se svojí patnáctičlennou kapelou, orchestrem a sborem, tedy s více než šedesáti umělci, zahráli ty nejznámější filmové skladby.

LIVE: Hans Zimmer LIVE: Hans Zimmer


HANS ZIMMER
O2 ARENA, PRAHA
4. 6. 2017

Fronty byly nekonečné, a tak se začínalo později. Všechno odstartovala skladba Driving, během níž ještě lidé hledali svá místa v přeplněné hale. Následovalo se skladbou z Sherlocka Holmese a Madagascaru. Arena rázem ožila a potlesky byly čím dále hlasitější. Poté pokračovali písničkami jako Roll Tide nebo 160 BPM. Dále přes skladby z Gladiatora, které byly velmi epické, poté jedna z hlavních písniček Chevaliers de Sangreal.

 

Následovala 15 minutová pauza, při které se Hans stihnul odhodit vestičku a bílou košili a vyměnil jej za černé triko. Začlo se vesele se skladbami z Lvího Krále, poté Piráti z Caribiku a také Man of Steel. Hans mezi písničkami občas zavtípkoval nebo povyprávěl něco o tom, jak skladba vznikala. Následovali skladby z Temného Rytíře, Interstellaru. Poté Hans poděkuji celé areně, loučí se a odchází.

Fanoušci však byli natolik urputní, stále pískali, řvali a tleskali, že se Hans prostě vrátit musel a přidal  k tomu ještě skladby z Inception. Finálová skladba byla Time, která ten krásný zážitek uzavřela, jako hezkou vzpomínku. I na to, že O2 arena na tom akusticky není dobře, tak se jim podařilo vytvořit neuvěřitelnou atmosféru.

0,00

čtenáři

hlasuj

Mohlo by Vás zajímat

zavřít