VIDEOROZHOVOR: Marpo - Necháme s TroubleGangem lidi trochu vyhladovět

Vydáno 13.01.2020 | autor: redakce

"Čím víc lidí přijde, tím větší a nákladnější show uděláme," slibuje Marpo, který s TroubleGangem chystá velký koncert k výročí patnácti let od vydání rapperova debutového alba. Sinobo Stadium opanují 27. června. Ještě předtím odehrají 13. března exkluzivní koncert na vyhlášení ankety Žebřík v DEPO2015 v Plzni. 

VIDEOROZHOVOR: Marpo - Necháme s TroubleGangem lidi trochu vyhladovět VIDEOROZHOVOR: Marpo - Necháme s TroubleGangem lidi trochu vyhladovět

Marpo s TroubleGangem za sebou mají nabitý rok, během kterého vydali druhé společné album DVA a na podzim k němu odjeli klubové turné. V prosinci navíc rapper oznámil, že na 27. června plánují koncert na Sinobo Stadiu, známém také pod názvem Eden. Předtím vystoupí 13. března na Žebříku.

Marpo & TroubleGang pokřtili své nové album DVA v Lucerna Music Baru

"Letos se budeme soustředit hlavně na přípravy koncertu v Edenu, do toho bych rád vydal několik sólových singlů. Začínám pracovat na své desce," prozradil Ota Petřina. 

Po absolvování ambiciózní stadionové show plánují s TroubleGangem na čas omezit své koncertní aktivity. "Necháme lidi trochu vyhladovět. Hodně exkluzivní bude vystoupení na Žebříku, před ním nehrajeme vůbec. Po Edenu si chceme dopřát pauzu," vysvětluje. 

Marpo & TroubleGang interview: Vytvořili jsme něco, co se na české scéně ještě nikomu nepodařilo

A jaký vlastně očekávaný koncert bude? "Zakládáme si na WOW efektu. Když pak lidi přijdou a vidí pódium, hodně koukají. Snažíme se show posouvat, aby nějak vypadala. Třeba O2 arena byla na úrovni zahraničního koncertu."

Marpo s TroubleGangem budou jedním z koncertních hostů na vyhlášení Hudebních cen Žebřík, které se uskuteční 13. března v plzeňském DEPO2015. Dále vystoupí Monkey Business, Michal Prokop, Mňága a Žďorp, John Wolfhooker a další. 

video: Karel Holubička, foto: Lukáš Knoll, rozhovor: Jarda Hudec

Témata: Marpo, TroubleGang, DVA, Eden, Sinobo Stadium

zavřít