Iron Maiden znovu zboří Prahu. V červenci ovládnou Sinobo Stadium

Vydáno 07.11.2019 | autor: redakce

Po dvou letech od koncertu v pražských Letňanech se do Prahy vrátí Iron Maiden. Heavymetalová legenda k nám opět zavítá v rámci turné Legacy Of The Beast, které zahájila už na jaře 2018. Předkapelami budou Airbourne a Lord Of The Lost. 

Iron Maiden znovu zboří Prahu. V červenci ovládnou Sinobo Stadium Iron Maiden znovu zboří Prahu. V červenci ovládnou Sinobo Stadium

Iron Maiden se v roce 2020 vrátí do Evropy na závěrečnou etapu jejich Legacy Of The Beast Tour, které 7. července navštíví i Sinobo Stadium (dříve známý jako Eden Arena). Do Prahy se vrátí po dvou letech od svého posledního vystoupení na letišti v pražských Letňanech. 

LIVE: Iron Maiden přivezli do Prahy hromadu rekvizit a pyrotechniky i dvouhodinovou nálož heavy metalu

V rámci turné, které bylo zahájeno minulý rok, skupina zavítala do devětatřiceti zemí po celém světě, její koncerty navštívily téměř dva miliony fanoušků a na legendárním festivalu Rock In Rio v Brazílii hrála téměř pro 100 000 lidí.

Zpěvák Iron Maiden Bruce Dickinson říká: "Doposud jsme se měli na turné fantasticky a reakce na jevištní show a na všechny šílené rekvizity (včetně Eddieho!), které jsme představili, byly všude fenomenální. Celá skupina si užila spoustu zábavy a jsme opravdu nadšeni, že se vracíme do Evropy, kde oslovíme ještě více našich fanoušků."



Speciálními hosty na tomto turné budou Airbourne a Lord Of The Lost.

Na těchto koncertech zazní nejenom hity, ale i věci oblíbené u fanoušků. Kapela bude vybírat z celé své kariéry, takže pro každého něco - ať už jste věrný fanoušek Maiden nebo jen příležitostný koncertní návštěvník. 

Vstupenky budou v sítích Ticketmaster a Ticketportal v prodeji od 15. listopadu od 9:00 hodin. Ceny se budou pohybovat od 1 490 do 2 190 Kč. 

tz, jm

Témata: Iron Maiden, Sinobo Stadium, Praha, Bruce Dickinson

zavřít