TIPY NA VÁNOČNÍ HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Ježíšek nadělí lístky na Žebřík, Iron Maiden a Pearl Jam nebo novou desku U2

Vydáno 06.12.2017 | autor: redakce

Shánění vánočních dárků je v plném proudu. Pořád ještě nevíte, čím obdarujete pod stromečkem svoje nejbližší? Pokud mají rádi hudbu, jistě je potěší některý z našich tipů. První várku najdete níže. 

TIPY NA VÁNOČNÍ HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Ježíšek nadělí lístky na Žebřík, Iron Maiden a Pearl Jam nebo novou desku U2 TIPY NA VÁNOČNÍ HUDEBNÍ DÁRKY (I.): Ježíšek nadělí lístky na Žebřík, Iron Maiden a Pearl Jam nebo novou desku U2

 

ŽEBŘÍK - VÁNOČNÍ BALÍČEK PRO DVA

Anketa Žebřík letos slaví jubilejních 25 let. Vyhlášení v plzeňském areálu DEPO2015 budou 9. března 2018 moderovat Tomáš Hanák a Jitka Schneiderová. Koncertně vystoupí Michal Hrůza & Kapela Hrůzy, Olympic, Lenny, Wohnout a mnozí další. Za exkluzivní cenu 680 Kč můžete získat Vánoční balíček pro dva. Pořídit můžete i klasické vstupenky nebo VIP passy, popřípadě VIP passy pro dva. Lístky jsou k dostání v sítích TicketstreamPlzeňská vstupenkaTicketliveTicketproTicketportal. Více informací najdete zde

SOUTĚŽ: VIPka na Žebřík

PEARL JAM V PRAZE

Pearl Jam ohlásili termíny svého evropského turné na léto 2018. Navštíví i Českou republiku, v pražské O2 areně zahrají 1. července. Turné potrvá pouhých čtrnáct dní, zahájí ho v Amsterodamu a zakončí v Lisabonu. Do Prahy se Pearl Jam vrátí po šesti letech od své poslední návštěvy. Předprodej vstupenek začíná 8. prosince ve 12 hodin. Lístky se budou prodávat v cenových relacích od 1 990 do 2 390 Kč. Sehnat je budete moci v síti Ticketportal.

Pearl Jam zpříjemní fanouškům začátek prázdnin 2018. Zahrají v pražské O2 areně

U2 - SONGS OF EXPERIENCE

Jedna z nejpopulárnějších rockových kapel světa U2 vydala své čtrnácté album Songs of Experience, které je pokračováním předchozí desky Songs of Innocence. Oba tituly odkazují na stejnojmenné dílo anglického básníka a mystika 18. století Williama Blakea. Výsledkem je kolekce písní ve formě intimních dopisů místům a lidem, kteří jsou blízcí Bonově srdci. Předmětem jsou zejména rodina, přátelé, fanoušci a on sám.

VIDEO: U2 v novince You're The Best Thing About Me zacílili na rádia

IRON MAIDEN V PRAZE

Po úspěšném celosvětovém turné v letech 2016-17 na podporu svého šestnáctého studiového alba The Book of Souls se Iron Maiden v roce 2018 opět vydají na turné se sérií evropských koncertů s názvem Legacy Of The Beast World Tour. Začne v estonském Tallinnu 26. května a skončí 10. srpna v londýnské O2 aréně. Do České republiky se Iron Maiden vrátí po dvou letech - představí se 20. června 2018 na pražském letišti v Letňanech. Vstupenky jsou k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal v cenovém rozpětí 1 490 - 1 950 Kč. 

RADŮZA - STUDNA V POUŠTI

Po kratší odmlce se písničkářka Radůza v září vrátila na pódia a kromě toho vydávala své první vánoční album, které pojmenovala Studna v poušti. Obsahuje originální písně, navazující na tradici především českých, ale i světových koled a adventních písní. Přináší něžné a láskyplné písničky nejen o tématech vánočních, ale i o důležitosti vzájemného porozumění a lásky. Už nyní plánuje další desku, na příští rok slibuje album country písní. 

OZZY OSBOURNE V PRAZE

Black Sabbath sice již svou bohatou kariéru uzavřeli, Ozzy Osbourne však jede dál. V rámci nadcházejícího turné bude vystupovat po celém světě až do roku 2020. Zároveň půjde o konečné celosvětové koncertování tohoto legendárního umělce. Oslaví jím 50 let na scéně, začínal totiž v roce 1968. Osbourne však nevyloučil, že v budoucnosti vystoupí na vybraných koncertech.V Praze se představí v Letňanech 13. června, speciálním hostem bude superskupina Hollywood Vampires. Lístky stojí v sítích Ticketpro a Ticketportal od 1 490 do 1 950 Kč. 

Témata: Žebřík, Pearl Jam, U2, Iron Maiden, Radůza, Ozzy Osbourne

zavřít