Konec Slipknot se odkládá, kapela našla nového kytaristu

Vydáno 13.03.2011 | autor: redakce

Kolem budoucnosti Slipknot se v posledních týdnech šířily nejrůznější fámy. Kapela ale našla "nového" basáka a plánuje v létě znovu koncertovat.

Konec Slipknot se odkládá, kapela našla nového kytaristu Konec Slipknot se odkládá, kapela našla nového kytaristu

slipknot_newtopSlipknot: zpátky na scéněSoučasnou sestavu Slipknot doplní po smrti Paula Graye staronový basák Donnie Steele, který patří mezi zakládající členy (z kapely odešel rok po založení).

Steele se k Slipknot přidá jen dočasně, a to kvůli nadcházejícímu turné po festivalech v Severní Americe a Spojených státech amerických. Nejbližší evropský koncert proběhne 17. června v řeckých Aténách.

"Donnie byl v kapele od úplného začátku. Raději jsme zvolili někoho z rodiny, než abychom Paula nahradili někým z venku," napsali Slipknot v oficiálním tiskovém prohlášení. "Donnie a Paul byli velkými kamarády a nenapadá nás lepší způsob jak uctít jeho památku než někým, kdo s námi byl úplně od začátku. Těšíme se na koncerty!"

Nedávné prohlášení Corey Taylora ohledně blížícího se konce Slipknot tak nahradila daleko optimističtější zpráva. Corey totiž ještě před pár dny poskytl interview, v němž tvrdil, že bez Paula "to už nikdy nebude ono". "Je tam obrovské prázdno. Takové, kterému ani fanoušci nemůžou rozumět."

Slipknot vydali zatím poslední album v roce 2008, neslo název All Hope Is Gone.

Otázkou tedy zůstává, kdy se fanoušci dočkají nových skladeb. Je zřejmé, že Donnie Steele bude s kapelou koncertovat pouze dočasně. Corey Taylor totiž opakovaně tvrdí, že nové album připravuje pouze se Stone Sour.


mp



slipknot_newtop
zavřít