DJ Food, vlajkový projekt labelu Ninja Tune, už tento pátek v Praze

Vydáno 15.03.2011 | autor: redakce

DJ Food z proslulého labelu Ninja Tune zavítá již tento pátek do pražského klubu Radost FX, kde představí kromě své muziky také umělecké nadání skrze vizuální projekce.

DJ Food, vlajkový projekt labelu Ninja Tune, už tento pátek v Praze DJ Food, vlajkový projekt labelu Ninja Tune, už tento pátek v Praze

foodDJ FoodPo několikaleté odmlce, kdy se v Radosti FX pod hlavičkou labelu Ninja Tune konaly tzv. Solid Steel večírky, se v pražském klubu představí jeden z hlavních interpretů tohoto vydavatelství - DJ Food aka Strictly Kev. Tento DJ patřil vždy k tomu nejlepšímu, co britský label nabízel a kromě své produkce a výtvarného nadání proslul také pestrými a zábavnými DJskými sety.

DJ Food jako projekt vznikl již v roce 1990, kdy vyšel debut Jazz Brakes.

Následovala další  deska a konkrétně Jazz Brakes Volume 3 se stalo nejúspěšnějším albem labelu Ninja Tune, se kterým je projekt od začátku spojován. Desky jsou mixem jazzu, hip hopu a různých samplů vytažených ze skladeb, které vyšly na Ninja Tune.

Pod hlavičkou projektu DJ Food se v minulosti ukrývalo hned několik umělců, mimo jiné i samotní majitelé vydavatelství Jon More a Matt Black (Coldcut).

Strictly Kev je v současnosti jediný reprezentant projektu DJ Food. V pražském klubu Radost FX se představí již tento pátek 18. března.


zdroj: Radost FX, mp

zavřít