Debbi: otloukánek ze SuperStar debutuje, na albu se podílela i Jana Kirschner

Vydáno 22.03.2011 | autor: PR

Přestože vypadla v Česko-Slovenské SuperStar hned v úvodu, v pondělí 11. dubna jí vyjde debut. Ponese název Touch The Sun a písně na album složili např. Jana Kirschner nebo Honza Ponocný. Producentem desky je Martina Ledvina, který stojí za úspěchy Anety Langerové nebo Marka Ztraceného.

Debbi: otloukánek ze SuperStar debutuje, na albu se podílela i Jana Kirschner Debbi: otloukánek ze SuperStar debutuje, na albu se podílela i Jana Kirschner

debbi_clDebbi: vydá se ve šlépějích Anety Langerové?Po úspěšném singlu Možná se mi zdáš, který dosáhl na 2. místo oficiální CZ IFPI hitparády, přišla koncem listopadu Debbi se singlem druhým. Touch The Sun, po kterém bylo pojmenováno celé album, se stal za první tři měsíce roku nejhranější písní na českých rádiích a zároveň získal Anděla za nejlepší píseň roku od Akademie populární hudby.

Pod dohledem producenta Martina Ledviny (Aneta Langerová, Marek Ztracený, Lenka Dusilová) vzniklo ve studiu Reprague album složené z jedenácti písní nazpívaných v angličtině, češtině a díky vtipnému bonusu i v němčině.

Původní autorské písně pro Debbi napsali např. Jana Kirschner, Honza Ponocný nebo Martin Ledvina.



Seznam skladeb – Touch The Sun:

1.  Game Of The Heart (Part 1)
2.  Touch The Sun
3.  Igloo
4.  How Can I
5.  Možná se mi zdáš
6.  Paris
7.  Tell Me
8.  La La
9.  Spočítej
10.  Game Of The Heart (Part 2)
11.  Meine Kleiner Gruner Kaktus



zdroj: Sony Music, mp

zavřít