Jaga Jazzist vystoupí zítra v Praze, společnost jim budou dělat Ghonzales a Rudeboy

Vydáno 23.03.2011 | autor: redakce

Jaga Jazzist se do Prahy s pátým studiovým albem One-Armed Bandit vrátí po roce od skvělého koncertu před zcela zaplněným Palácem Akropolis. Tentokrát ve dvouhodinovém koncertu vystoupí v Lucerna Music Baru.

Jaga Jazzist vystoupí zítra v Praze, společnost jim budou dělat Ghonzales a Rudeboy Jaga Jazzist vystoupí zítra v Praze, společnost jim budou dělat Ghonzales a Rudeboy

 

jaga_jazzistJaga Jazzist jsou zosobněním moderního pojetí jazzu, na první poslech nesourodým těkajícím mixem mnoha hudebních žánrů, na druhý ten druhý ale posluchače ohromí jasná a hutná jazzová linka valící se dopředu jako rozbouřená řeka. I proto už téměř deset let patří do prestižního katalogu britského labelu Ninja Tune.

Spolu s Jaga Jazzist vystoupí dva pražští DJs Ghonzales a Rudeboy.
Ghonzales se pohybuje na domácí taneční scéně od roku 1997. Je vnímán především jako drum´n´bassový DJ, ale jeho hudební rozpětí je mnohem širší. Na eklekticky laděných parties může během jeho setu zaznít dubstep, klasický funk s old shool hiphopem, breaks nebo abstraktní hip hop.

Rudeboy je na taneční scéně proti Ghonzalesovi nováčkem, hraje teprve šest let. Dobře ho znají návštěvnící akcí Drumix, Let it roll, Take control, Break4beats, Bass (sk), Beatz (sk), Drumworks (at), In retrospect (uk), Bush, Inner space, Drumstation, Liquidity (sk), Touch the jungle. Rudeboy je rezidentem parties Drumix, Co2nspiracy @ o2.

Line Up Conference_Jaga Jazzist (NOR/Ninja Tune)

20:00 Rudeboy
21:30 Jaga Jazzist
23:30 Ghonzales

zdroj: TZ, map

 

zavřít