Laura a její tygři pokřtí první DVD a oslaví 25 let existence

Vydáno 25.03.2011 | autor: PR

31. března pokřtí kapela Laura a její tygři ve velkém XXL obsazení své první DVD a Blue-ray Laura a její tygři - Big Bang! s podtitulem Čvrtstoletí na zemi zapouštíme kořeny.

Laura a její tygři pokřtí první DVD a oslaví 25 let existence Laura a její tygři pokřtí první DVD a oslaví 25 let existence

laura_mailDVD vychází při příležitosti 25. výročí existence kapely a diváci na něm najdou záznam koncertu pořízeného právě na říjnové oslavě narozenin Laury a jejích tygrů: V ambiciózním pořadu Big Bang! (Laura a její tygři v obsazení: Lenka Nová, čtyři saxofony, tři trumpety, tři trombony, dvě kytary, baskytara, bicí a percussion) tehdy vystoupili jako hosté i bývalí členové kapely. Na závěr všichni účinkující a Tam Tam Orchestra společně zahráli proslavenou sambu batucadu, kterou obě formace připravily pro vystoupení na Českém národním dnu na EXPO 2010 v Šanghaji.

Bonusová část DVD obsahuje klipy, fotogalerii a interview s Karlem Šůchou. Součástí vydání bude knížka obsahující texty písniček, příhody a postřehy z bohaté historie kapely. Zvukový záznam koncertu vyjde i na CD – vůbec první live CD v historii kapely. Na křtu uvidí diváci Lauru a její tygři ve velkém XXL obsazení - spojení živočišné rockové energie a elegance jazzových big bandů, dunivých černošských rytmů i bílého beatu šedesátých let. Chybět nebudou ani klasické bílé košile, černé kalhoty, černé kravaty a neodmyslitelné černé brýle.

dm 
zavřít