Velvet Revolver ulovili lídra Slipknot, společně nahráli nové skladby

Vydáno 03.04.2011 | autor: redakce

Klepy ohledně možného angažmá zpěváka Slipknot ve Velvet Revolver se ukázaly jako pravdivé. Corey Taylor totiž s kapelou natočil několik písní.

Velvet Revolver ulovili lídra Slipknot, společně nahráli nové skladby Velvet Revolver ulovili lídra Slipknot, společně nahráli nové skladby

coreyVelvet Revolver se už třetím rokem potýkají se zásadním problémem – chybí jim zpěvák. Situaci by mohl vyřešit Corey Taylor ze Slipknot.

Natočili jsme pár songů," řekl kytarista kapely Duff McKagan. „Myslím, že je fakt hodně dobrej. Je to nejlepší hlas nové generace a jsem hrozně pyšnej, že s ním můžu pracovat," dodal v rozhovoru pro Music Radar.

Považovat Corey Taylora za nového zpěváka Velvet Revolver je ale zatím předčasné. Kapela totiž tvrdí, že Corey není jejich člověk. Otázkou také zůstává, kdy skupina začne točit nový materiál.

Duff naznačil, že to ještě chvíli potrvá. Zdůvodnil to tím, že většina členů je právě na turné a volno budou mít až koncem roku. „Dřív jak na podzim bych to neviděl," dodal McKagan.


mp

zavřít