Prague City Festival se rozrůstá, přibude berlínská burleska a Indy & Wich

Vydáno 05.04.2011 | autor: PR

Prague City Festival se rozrostl o další den a 24. června se v Meet Factory představí kromě Indyho, Wiche a LA4 také striptýzová show v podání berlínského uskupení The Teaserettes.

Prague City Festival se rozrůstá, přibude berlínská burleska a Indy & Wich Prague City Festival se rozrůstá, přibude berlínská burleska a Indy & Wich

indy kmblPůvodně jsme s Indym plánovali spolupráci v rámci hlavního programu 23. června na Výstavišti, avšak vzájemná inspirace byla natolik silná, že jsme se společně rozhodli Indyho vyjmout z davu a limitovaného času, který se zde nabízel a uspořádat samostatný večer," sdělil organizátor akce.

V pražském klubu Meet Factory se tak hned druhý den (tj. 24. 6.) fanoušci dočkají koncertů Indy&Wich + LA4. Po křtu v Abatonu bude tento koncert na dlouhou dobu jediným v Praze. Indy a Kid „Rae" Montana (bubeník Clou) představí svou desku KMBL.

Světový beatbox předvede Angličan The Petebox. Vítěz Radio 1 Beatboxing Champion, který vystupuje napříč kontinenty po boku hvězd jako Grandmaster Flash, Will Smith, Pendulum, Mystery Jets, Grooverider, Tim Westwood nebo The Human League.

Co by to však bylo za mejdan, kdyby na něm chyběly „hustý rošťenky"? Po Peteboxovi se proto pódia zhostí berlínské uskupení The Teaserettes. Zábavnou a dekadentní parodii na striptýzové kluby – to vše představuje burleska, která i díky bývalé manželce Marilyna Mansona Ditě Von Teese dnes opět patří k populární zábavě vyhledávané (nejen muži) na obou stranách Atlantiku.


zdroj: tz, mp

zavřít