Sebastian Ingrosso ze Swedish House Mafia na Mácháči 2011

Vydáno 07.04.2011 | autor: PR

Aktuálně nejžádanější housový projekt Swedish House Mafia bude mít své zastoupení na festivalu Mácháč 2011. Po Axwellovi, který předvedl strhující show na výročním desátém Mácháči, přiletí převzít pomyslné housové žezlo jeho kolega Sebastian Ingrosso. Výjimečný producent, který svá živá vystoupení dokáže vygradovat do neskutečné atmosféry, patří k současné špičce světové taneční scény. Těšit se na něj můžete v první den festivalu 19. srpna.

Sebastian Ingrosso ze Swedish House Mafia na Mácháči 2011 Sebastian Ingrosso ze Swedish House Mafia na Mácháči 2011

Sebastian Ingrosso od 14 let trávil čas v nahrávacích studiích za podpory svého otce, který už v té době vlastnil dvě nahrávací společnosti. Svého prvního releasu se dočkal v roce 1999 na Mega Records. Od té doby stoupala jeho kariéra s každou vydanou skladbou nebo remixem. Během dekády si vydobyl respekt nejen na domácí scéně, ale bylo to právě jméno Sebastian Ingrosso, které se začalo po celém světě skloňovat ve spojitosti s novou vlnou housu. V roce 2009 přišel zlom v podobě skladby How Soon Is Now, kterou s ním produkoval David Guetta a Dirty South, kdy bylo najednou všem jasné, že tudy povede cesta moderní house music. Následující smršť tanečních hitů toho byla důkazem: Kidsos (2009), Laktos (2009), Leave the World Behind (2009, Axwell, Steve Angello & Laidback Luke ft. Deborah Cox), Meich (2009, Dirty South) a další.

sebastian_ingrosso

V roce 2009 dostal Sebastian světovou rezidenturu v rámci Sensation White. Jeho úspěch se odrazil i v žebříčku DJ Mag TOP 100, kde v roce 2010 obsadil 16. místo a získal i cenu pro „skokana roku“. 

Své zkušenosti a také dlouhodobé přátelství zúročil společně s kolegy (Steve Angello, Axwell) v projektu Swedish House Mafia, který v duchu „jeden za všechny, všichni za jednoho“ boří veškeré zažité standardy a hranice taneční scény. Spojení tří výborných producentů, kteří dokážou podřídit svůj život nejen hudbě, ale i svým fanouškům je opravdu obdivuhodný.

TZ, dm

zavřít