Jean Michel Jarre se vrátí do Česka. Tentokrát navštíví Brno

Vydáno 14.04.2011 | autor: PR

Světoznámý francouzský hudebník Jean Michel André Jarre, pionýr elektronické hudby, navštíví opět Českou republiku, aby oslnil své příznivce dalším ze svých velkolepých koncertů. Tentokrát budeme mít možnost shlédnout jeho vystoupení 12. listopadu v Brně v hale Rondo.

Jean Michel Jarre se vrátí do Česka. Tentokrát navštíví Brno Jean Michel Jarre se vrátí do Česka. Tentokrát navštíví Brno

jarreJean Michel Jarre se narodil v Lyonu ve Francii a již od raného dětství byla jeho láskou hudba. "Hudba je odrazem duše. Je to jako ticho snů, spojení mezi fantazií a realitou. Hudba je zvukový záznam života," uvedl Jarre během své poslední návštěvy České republiky.

Zlom v Jarreho kariéře nastal v roce 1976, kdy se dostal na vrchol hitparád po celém světě s průlomovým albem Oxygene, které znamenalo nejvýznamnější počin pro elektronickou hudbu v její historii. Díky tomuto albu dosáhl celosvětového uznání, což mělo za následek i rekordní úspěch v prodeji desek, který se vyšplhal na 12 miliónů hudebních nosičů.

Jean Michel Jarre, fenomenální impresionista rockové elektroniky proslulý gigantickými koncerty a velkolepou audiovizuální show, navštíví po Praze, Liberci a Ostravě také druhé největší město České republiky - Brno. Diváci se mohou těšit na fascinující zvukovou koláž nejrůznějších stylů elektronické hudby. Jean Michel Jarre opět zahraje i na svou slavnou laserovou harfu. Celý koncert doplní impozantní video projekce a halu ozáří smršť světelných a laserových efektů.

Vstupenky v ceně od 690 Kč do 1390 KČ V předprodeji od 14. dubna v sítích Ticketart, Ticketportal, Ticketpro.

TZ, dm 
zavřít