FRANCOUZSKÝ PODZIM TATA BOJS

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Letošní rok je pro Tata Bojs vůbec nejúspěšnějším obdobím v jejich historii. Jarní LP Biorytmy se po vydaní vyšplhalo na první místo albového žebříčku IFPI TOP 40 a vlastní ho téměř 10 000 majitelů. První dva singly z alba Tanečnice a Vlezlá navíc poprvé v jejich kariéře akceptovala konzervativní česká rádia, což umožnilo výraznější představení jejich hudby širším posluchačským vrstvám.

FRANCOUZSKÝ PODZIM TATA BOJS FRANCOUZSKÝ PODZIM TATA BOJS

Ani podzim nezastihne kapelu v klidném tempu, spíše naopak. Letní dobrodružná cesta Tata Bojs do francouzského St.Tropez po stopách a místech děje starých komedií s Luisem de Funésem byla inspirací pro „francouzský“ podzim. Novým singlem TB z Biorytmů bude totiž Attention aux hommes (Pozor na muže!) – osobitá úprava ústřední písně z filmu Piti Piti Pá. Dostane i obrazovou podobu, kde si to v opravdu nezvyklém tanečním umění rozdají dva národní celky, český a... francouzský.
30. října vyjde limitovaná edice Biorytmů na 2CD, kde kromě alba najdete bonusové CD s remixy nových i starších skladeb a videoklipy (Tanečnice a Attention aux hommes). V roli remixérů se tentokrát představí Nana Zorin, Dj Liquid A, Reynok a slovenští Veneer.
A konečně 14. listopadu vyvrcholí dění kolem Tatáčů pompézním koncertem Attention Biorytmy! v pražském Sky Clubu Brumlovka. Scéna vystoupení vychází z podoby Biorytmy Tour, bude však prý ve své vizualizaci a technologii posunuta ještě dál.
zavřít