Pozor, Busta Rhymes změnil termín pražského koncertu

Vydáno 24.04.2011 | autor: redakce

Koncert rappera Busty Rhymese v Praze se přesouvá vzhledem k rozšíření celé tour Američana o africký kontinent na 10. května 2011.

Pozor, Busta Rhymes změnil termín pražského koncertu Pozor, Busta Rhymes změnil termín pražského koncertu

busta_sasazuManagement zámořské hvězdy pořadatele požádal o změnu termínu pražského koncertu. Jelikož nechtěli celé tour komplikovat, rozhodli se tento požadavek akceptovat a vyhovět požadavkům Busty, který posílá všem fanouškům omluvu a osobní videopozvánku k novému termínu.


Vstupenky, které jste zakoupili v předprodeji, platí i pro nový termín. Kromě data se nic jiného nemění a vy si můžete stále booknout lupeny, dokud nějaké zbývají. V původní termín 30. dubna se uskuteční v pražském SaSaZu Warm Up party, kam se dostanete do 23 hodin se vstupenkou na Busta Rhymese zdarma.

Pokud byste trvali na vrácení peněz, můžete tak provést na pobočce Ticketportalu, kde došlo k zakoupení, pro platby/reklamace online, kontaktujte centrálu, nejpozději však do 6. května 2011.

Busta Rhymes se ve skutečnosti jmenuje Trevor Taheim Smith, Jr. a kromě rapu se věnuje psaní písní, produkci a filmovému herectví. Nickname Busta Rhymes mu vymyslel další rapper Chuck D z partičky Public Enemy.

Busta Rhymes natočil dosud osm studiových desek a ještě letos plánuje fanouškům představit deváté album. To ponese název E.L.E. 2 a bude navazovat na třináct let starou nahrávku E.L.E. (Extinction, Level Event): The Final World Front, ze které vzešel hit What's It Gonna Be?! s Janet Jackson





TZ, dm


bustarhymes-top
zavřít