Mighty Sounds oprašuje legendy, přiveze The Skatalites a Pennywise

Vydáno 27.04.2011 | autor: PR

Festival Mighty Sounds tahá další esa z rukávu. Nově láká na jamajské The Skatalites a skate punkové Pennywise z Ameriky.

Mighty Sounds oprašuje legendy, přiveze The Skatalites a Pennywise Mighty Sounds oprašuje legendy, přiveze The Skatalites a Pennywise

pennywisePennywiseFestival, jehož sedmý ročník se uskuteční 15. – 17. července na letišti Čápův Dvůr v Táboře, už odtajnil většinu zahraničních účinkujících.

Nabízí mix toho, co aktuálně hýbe světem punku, ska, reggae, rockabilly, rock´n´rollu a příbuzných žánrů. Zároveň dává možnost slyšet a vidět opravdové legendy, jak potvrzují poslední přírůstky v line-upu.

Nejnověji do programu přibyli jamajští The Skatalites, průkopníci žánru ska, kteří na festival dorazí i s Doreen Shaffer. Pár dní před The Skatalites pořadatelé potvrdili také mistry punk rocku Pennywise z USA.

Kromě už potvrzených kapel bude na festivalu opět k vidění i celá řada divadelních souborů, performerů či workshopů.

Návštěvníci dostanou možnost zahrát si fotbal nebo nohejbal a opět je připravena i celá řada dalších specialit v podobě adrenalinových sportovních exhibic, světelných instalací rozmístněných v areálu, klidových a relaxačních zón či dětského koutku. 


zdroj: TZ, mp

zavřít