United Flavour zakončí turné v Lucerně, pomůže jim i band z Prago Union

Vydáno 06.05.2011 | autor: PR

United Flavour finišují svoje klubové turné k novému albu Attitude. Symbolická tečka za jarní šňůrou proběhne 17. května v pražském Lucerna Music baru.

United Flavour zakončí turné v Lucerně, pomůže jim i band z Prago Union United Flavour zakončí turné v Lucerně, pomůže jim i band z Prago Union

united flavour_carmenNovou desku plnou zajímavých mezinárodních hostů představili United Flavour v rámci Attitude tour 2011. Show se španělskou frontmankou Carmen slavila úspěch ve čtrnácti městech v Čechách a na Slovensku a většinu koncertů obohatili také hostující zpěváci a muzikanti.

V úterý 17. května vyvrcholí šňůra koncertem v pražském Lucerna Music baru, na kterém kapelu podpoří hosté, jež vystupovali v rámci tour nebo se podíleli na nové desce.

Z Německa dorazí zpěvák U-cee, z Paříže zpěvák King Kalabash (Big Famili), dále se můžeme těšit na senegalského tanečníka a zpěváka Kaolacka a saxofonistu Radima, leadera Livě bandu od Prago Union.

United Flavour se ve svém domovském klubu objeví znovu po dvou letech.

Po zakončení klubového turné plánují United Flavour krátkou koncertní pauzu, ve které budou točit nové videoklipy a čerpat síly na letní sezónu. Kromě akcí v České republice se vydají také na zahraniční festivaly do Polska, Slovenska, Maďarska a Španělska. 


zdroj: TZ, mp

zavřít