Hiphopový label BiggBoss vydá první českou dubstep kompilaci

Vydáno 07.05.2011 | autor: PR

Bigg Boss label, pohrobek legendárního labelu Terorist, má na svém kontě už 19 CD releasů a ten dvacátý byl právě dnes odeslán do výroby. Jedná se o první českou dubstep kompilaci, kterou má na svědomí Dj Alyaz.

Hiphopový label BiggBoss vydá první českou dubstep kompilaci Hiphopový label BiggBoss vydá první českou dubstep kompilaci

dropswebCD vychází na začátku června a ponese název Dj Alyaz presents DROPS. Bude obsahovat exkluzivní tracky od producentů jako Philip TBC, Chik, Merak, Wr1ng, Karaoke Tundra, Chef3000, Lucas Skunkwalker, Ondryk, DrymanSound, Psyek, Ower, Gruzo, QO, Marino69, Claviq, Dirty Little Toaster, Wbwoy a několika dalších. Jedná se tedy o nejucelenější přehled dubstepu, který v Čechách kdy vyšel.

Úvodní věc tohoto projektu a zároveň i jediný rapový track z kompilace je track V hajzlu, jehož autory jsou Hugo Toxxx, Smack a Marat, s tím že o produkci se postaral mladý a talentovaný producent Freezer. Na tuto skladbu byl natočen i videoklip, který točil i stříhal Chef3000.

zdroj: TZ, dm 
zavřít