Škwor dnes pokřtí album Drsnej kraj, kmotrem bude Kamil Střihavka

Vydáno 09.05.2011 | autor: PR

Kapela Škwor zahraje dnes, tedy v úterý 10. května v pražském Paláci Akropolis speciální koncert svého aktuálního turné. Pokřtí totiž nové album, a to za přítomnosti skupiny Enter a Kamila Střihavky.

Škwor dnes pokřtí album Drsnej kraj, kmotrem bude Kamil Střihavka Škwor dnes pokřtí album Drsnej kraj, kmotrem bude Kamil Střihavka

skworŠkwor se svou deskou Drsnej kraj ihned po vydání obsadili nejvyšší příčku oficiální hitparády IFPI ČR a podobně si vede i nový sigl Kámen.

Kapela vyjela v rámci společného turné se skupinou Harlej představit nové písničky fanouškům po celé republice. Turné začalo v pátek 29. dubna ve zlínském klubu Masters of Rock. Konkrétní přehled jednotlivých koncertů najdete na www.skwor.cz/koncerty.

Speciální místo v celé koncertní šňůře ale bude mít samostatný koncert v pražském Paláci Akropolis v úterý 10. května, kde Škwor novinku pokřtí.

Zazní nejenom starší skladby, ale hlavně písně z CD Drsnej kraj. A jako již tradičně, i tentokrát si kapela pozvala kmotra, stane se jím Kamil Střihavka.


Celý večer odstartuje jako host skupina Enter


zdroj: TZ, mp

zavřít