Incubus v létě vydají novou desku. Prvním singlem je skladba Adolescents

Vydáno 15.05.2011 | autor: PR

Multiplatinová rocková kapela Incubus se chystá na vydání svého šestého studiového alba If Not Now, When?, a to 12. července 2011. Na práci na jejich zatím poslední dílo znovu povolali renomovaného producenta Brendana O'Briena (Pearl Jam, Rage Against The Machine, Bob Dylan). Očekávané album obsahuje také úvodní singl Adolescents, nenapodobitelný důkaz bouřlivých rockových kořenů této kapely.

Incubus v létě vydají novou desku. Prvním singlem je skladba Adolescents Incubus v létě vydají novou desku. Prvním singlem je skladba Adolescents

300Když se do alba zaposloucháme pozorněji, uslyšíme, že skladby jako Promises, Promises a Friends & Lovers představují nové roviny elegance, prostoru a psychedelie v jejich stále se vyvíjejícím zvuku. "Myslím si, že když jsme měli napsané asi tři skladby, začali jsme chápat, že odkrýváme něco nového," vysvětluje Brandon Boyd. "Deska If Not Now, When? je naším hrdým, romantickým, bujným, zvukovým a milostným dopisem světu. Je temnější, pomalejší, bohatší, rafinovanější a komplikovanější než vše, co dosud Incubus stvořili."


Kariéra Incubus trvá už více než deset let. Celosvětově prodali více než 13 milionů desek, nahráli 6 studiových alb, ze kterých se třináct skladeb umístilo v Top 10 a z toho 4 singly skočily až na první příčku ihned po vydání. Poslední album tohoto kvintetu, Light Grenades, se stalo multiplatinovým a ihned po vydání se umístilo na první příčce hitparády Billboard Top 200 (nejvýše umístěné album kapely v celé její kariéře).

zdroj: TZ, dm 

zavřít