Monkey Business budou mít narozeniny, gratulanty jsou Charlie Straight

Vydáno 19.05.2011 | autor: PR

Stává se již skoro tradicí, že skupina Monkey Business slaví své narozeniny pod širým nebem v Praze - Žlutých lázních. Letos to bude již jedenácté výročí a ve stejný den na stejném místě zahrají i Charlie Straight.

Monkey Business budou mít narozeniny, gratulanty jsou Charlie Straight Monkey Business budou mít narozeniny, gratulanty jsou Charlie Straight

plakat_monkeybusiness_a3_02Výroční koncert odehrají Monkeys v rámci letošního turné Návrat kvartálních pijáků. A nebudou se vracet pouze pijáci... skupina totiž slibuje návrat k písním, které se na playlistu již delší dobu neobjevují.

 

K letošním narozeninám jí přijedou popřát třinečtí Charlie Straight a nebudou chybět i speciální hudební hosté, nicméně jak bývá dobrým zvykem, zůstanou až do poslední chvíle v utajení.

V areálu bude rozmístěno dvacet tun nasolených ryb a kapela bude během koncertu vyvolávat ducha Karla Hašlera a zjišťovat, jestli je písnička česká pořád tak hezká,..tak hezká.

Po skončení koncertu bude večírek dále pokračovat v areálu Žlutých lázní a za DJský pult nastoupí DJ Mr.Black, DJ Joel a DJ JR.

Vstupenky jsou dostání v síti Ticketpro.

zdroj: TZ, dm 

zavřít