Beyoncé pustila tátu k vodě a s novým albem jí pomohli fanoušci

Vydáno 23.05.2011 | autor: PR

Za měsíc se v obchodech objeví nová studiovka Beyoncé nazvaná 4. V televizích a na internetu ji už promuje videoklip Run The World (Girls). Jde o první nahrávku, kterou zpěvačka vydá po rozchodu se svým managerem a otcem Mathew Knowlesem.

Beyoncé pustila tátu k vodě a s novým albem jí pomohli fanoušci Beyoncé pustila tátu k vodě a s novým albem jí pomohli fanoušci

beyonce_coverAlbum se nahrávalo více než rok, a to v období od jara roku 2010 do jara 2011, kdy se Beyoncé stáhla do ústraní. V té době se dle vlastních slov zabývala základními věcmi, včetně poslouchání všech žánrů hudby, které má opravdu ráda. A tato různorodá hudební směsice se odrazí i na její studiovce.

Název neznamená pouze počet vydaných alb a den jejích narozenin, ale je to především osobní dárek všem svým fanouškům po celém světě. Ti již více než rok nabádají Beyoncé přes sociální sítě, aby své album pojmenovala tímto pro ni významným číslem.

Videoklip k prvnímu singlu Run The World (Girls) natáčela Beyoncé v dubnu v Los Angeles a v Mohavské poušti s režisérem Francisem Lawrencem. Účinkovalo v něm více než 200 tanečníků, směsice exotických zvířat a Beyoncé zde vystupuje jako vůdce ohromné armády žen.

Čtvrté studiové album zpěvačky Beyoncé vyjde 27. června.




zdroj: TZ, mp

zavřít