Na desce Nicole Scherzinger zpívají i Sting, 50 Cent a Enrique Iglesias

Vydáno 27.05.2011 | autor: PR

Nicole Scherzinger, kterou můžetr znát především jako frontmanku kapely The Pussycat Dolls, strávila celý minulý rok přípravami svého debutového alba, které v březnu tohoto roku vydala prozatím pouze ve Velké Británii. Její deska s názvem Killer Love nyní konečně vychází i dalších evropských států včetně České a Slovenské republiky.
 

Na desce Nicole Scherzinger zpívají i Sting, 50 Cent a Enrique Iglesias Na desce Nicole Scherzinger zpívají i Sting, 50 Cent a Enrique Iglesias

photo_killer_lo2_300cmykAlbum nabízí celkem čtrnáct písní, přičemž minimálně dvě by měly být fanouškům již známé. Deska přinese zimní pecku Poison, s kterou zaznamenala Nicole Scherzinger úspěch na začátku roku a mezi písněmi alba bude zastoupen i aktuální singl Don't Hold Your Breath, kterému se před několika týdny povedlo usadit se na vrchol trůnu britské singlové hitparády.

Killer Love mimo jiné přináší i novinku Right There, s kterou Nicole pomohl rapper 50 Cent. Nicole Scherzinger se při vzniku desky obklopila těmi nejlepšími producenty, kteří jsou aktuálně k mání. Prim mezi producenty na desce hraje osvědčený Švéd RedOne, který je především znám jako producent všech alb zpěvačky Lady Gaga. Svou produkcí přispěl ale i The-Dream, Dave Audé, Toby Gad nebo Mark Taylor.

Deska Killer Love přinese i jeden hudební bonbonek - píseň Power's Out s Nicole totiž natočil slavný britský hudebník Sting. Dále se můžete těšit i na zbrusu novou verzi nedávného hitu Nicole Scherzinger s Enrique Iglesiasem s názvem Heartbeat.

zdroj: TZ, dm

zavřít