Trent Reznor z NIN předělal The Immigrant Song od Led Zeppelin

Vydáno 30.05.2011 | autor: redakce

Režisér David Fincher a lídr Nine Inch Nails se po úspěchu filmu The Social Network dali opět dohromady. Při této příležitosti oprášil Reznor klasiku od Led Zeppelin. Uvnitř najdete ukázku!

Trent Reznor z NIN předělal The Immigrant Song od Led Zeppelin Trent Reznor z NIN předělal The Immigrant Song od Led Zeppelin

reznorFincher a Reznor pracují na filmu The Girl with the Dragon Tattoo. Jde o předělávku švédského originálu Muži, kteří nenávidí ženy. Snímek vznikl na motivy bestselleru skandinávského spisovatele Stiega Larssona.

Trent Reznor získal Oscara za hudbu k The Social Network. Film režíroval právě David Fincher a oba tvůrci usoudili, že by bylo pošetilé měnit vítěznou sestavu.

Přestože jde americký remake do kin až začátkem příštího roku, na internetu je dispozici první trailer. Jeho stopáž je 1:39 a záběry z filmu napovídají, že půjde o velmi doslovný remake. Daleko zajímavější je tak muzika v pozadí.

The Immigrant Song pochází ze slavné desky Led Zeppelin III vydané v roce 1970. Trent Reznor píseň interpretoval tradičně po svém a ke spolupráci přizval zpěvačku Karen O ze skupiny Yeah Yeah Yeahs. Výsledek si poslechněte v následujícím videu.



mp
zavřít