DŮM PLNÝ KVĚTIN A HUDBY UŽ V SOBOTU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Ve velkolepou oslavu nástupu jara by se měla proměnit "house party plná vůní květin, lásky a muziky" s názvem House of Flowers, která se uskuteční tuto sobotu, 2.4. od 21.00 ve Veletržním paláci v Praze. Zahrají mj. Eddie Amador (foto), Flash Brothers nebo Supermen Lovers.

DŮM PLNÝ KVĚTIN A HUDBY UŽ V SOBOTU DŮM PLNÝ KVĚTIN A HUDBY UŽ V SOBOTU

Pořadatelská agentura Def Promotion připravila dvě patra plná voňavé zábavy: Main flower stage a Cinema club stage, na kterých Vás budou bavit následující umělci:

Eddie Amador (Yoshitoshi, Mochico, USA) Flash Brothers (Perfecto, Yoshitoshi, Israel) - live set The Supermen Lovers (Lafesse/BMG, France) - live set Loutka (Cz) Brian (Cz) Airto & Tvyks (Cz) Dan Cooley (Cz)

K tomu samozřejmě videoprojekce a světla, rozmístěná po celé ploše hlavní stage (aby prý byla větší legrace), květinové dekorace, skvělé tanečnice a celkem 100 metrů dobře zásobených barů s nikterak přemrštěnými cenami.

Pokochejte se biografiemi hlavních hvězd večera:

EDDIE AMADOR

DJ Eddie se zabývá djingem od roku 1985. Začínal s Hip Hopem a krátce na to objevil house music, u které už zůstal. Producent Eddie je autorem megahitu “HOUSE MUSIC.” Byl okamžitě přizván ke spolupráci s renomovaným labelem Yoshitoshi, kde byl tento hit vydán a roznesl se do klubů po celém světě. O rok později Eddie přišel s další hitovkou “RISE” a tím i stvrdil své postaveni na poli elektronické hudby jako hit-maker, když se katapultoval s tímto hitem do top 20 anglické národní hitparády okamžitě po vydání. Za zmínku jistě stojí i jeho další skladby jako “DO IT” nebo “PSYCHO X- GIRLFRIEND,“ kterou produkoval společně s Bobem Sinclairem.

Paralelně se svou vlastní tvorbou se podílí na nesčetných remixech, jenž ho udržuje na pozici jednoho z nejvyhledávanějších djs-producentů. Jeho posledním hitem byl track “SHAKE IT” vydaný u Yoshitoshi na jaře roku 2004. Eddie je stále vysoce poptávaným DJ a remixerem v celosvětovém měřítku. V současnosti je rezidentem klubu Phoenix v Torontu, a je bookován na prestižní akce po celém světě.

SUPERMEN LOVERS

Na svém prvním albu The Players se singlovým hitem "Starlight" se Guillaume Atlan aka The Supermen Lovers vyhoupl na vrchol francouzské electro scény a rychlostí blesku se dostal na špičky hitparád s milionem CD prodaných po celém světě! Nezapomenutelným zůstane léto roku 2001, protkané téměř davovou psychózou, rozpoutanou při když zaznění této bomby. Ale i dnes jsou světoví dj matadoři jako DJ Derrick Carter a DJ Sneak netrpělivě v očekávání každého nového tracku Supermen Lovers pro své remixy. V dubnu 2003 vyšlo « Fantasia Disco EP » a stalo se novým hitem Supermen Lovers, hlavně pak track Rebirth, který předznamenal vydaní cd « Boys in the wood », tentokrát u vlastního labelu La fesse. Titul "Born to love you" je velkým žhavým želízkem z druhého alba a ještě o něm určitě uslyšíme.

THE FLASH BROTHERS

Tři bratři - Ruven, Ilan a Shmuel Flaishler patří mezi pionýry izraelské taneční scény a první celosvětový úspěch zaznamenali v roce 1998 s jedním ze svých prvních singlů, nesoucím názem "Amazonas", vydaným na respektovaném německém labelu Dos or Die (Zomba) a podpořeným populárními DJskými jmény jako například: Tiesto ,Scott Bond nebo John Kelly. Největší zlomová událost v karieře se pro bratry objevila na začátku roku 2001, kdy je ve svých setech podpořili dvě z nejuznávanějších jmen v oboru - Paul Oakenfold & John Digweed . Následně na to prolomili na britský trh pod pseudonymem FLASH a od této chvíle šli bráškové globálně do podvědomí. Věci letos nabraly správný směr, když se bratři upsali u známějších labelu s novými remixy a tracky v Británii, Itálii, USA, Kanadě či dokonce v Malajsii.

HOUSE OF FLOWERS WARM-UP PARTY aneb zahřívací kolo před sobotou se speciálními hosty V pátek 1.4. od 22.00, pro Vás Def promotion připravili v Défilé lounge zahřívací kolo před sobotní akcí House of Flowers ve Veletržním paláci, během kterého se můžete nažhavit na tu velkou sobotní událost, a pokud budete dostatečně rychlí (tzn.budete mezi 150 prvními hosty), tak, a teď pozor, si budete mít možnost koupit lístky na House of Flowers za akční cenu 250,- Kč! K tomu si můžete dát drink a poslechnout nebo zapařit na sety následujících DJs: Yury Nikitin (Défilé, Cz), Adam Cloud (Défilé, Cz), Airto (Roxy, Cz). K tomu budete moct potkat naše speciální hosty… Vstup je zdarma. Défilé lounge Vodičkova 17 Praha 1

www.defpromotion.cz
zavřít