Nejmladší z Mišíků (14let) debutuje s kapelou The Colorblinds

Vydáno 03.06.2011 | autor: PR

Legenda českého rocku Vladimír Mišík má syna Adama, jenž jde v jeho uměleckých šlépějích. Zpívá ve skupině The Colorblinds.

Nejmladší z Mišíků (14let) debutuje s kapelou The Colorblinds Nejmladší z Mišíků (14let) debutuje s kapelou The Colorblinds

Členům skupiny the Colorblinds je teprve čtrnáct let. Kapela má ojedinělou energii a výraz a její protagonisté se skutečnostmi, jako je věk, vůbec nezabývají a radši hrají. Kapela, která bude tento červen teprve rok stará, již vydala své první album a probojovala se do českého finále celosvětové soutěže Emergenza.


Svým živelným koncertním projevem si kapela nezadá ani s mnohem protřelejšími kolegy. The Colorblinds se stylově neomezují a podávají svou autorskou hudbu v mnoha barvách; od soulových vlivů, přes rock´n´roll, až po záblesky metalu.

the_colorblinds_bw_websize-3

The Colorblinds tvoří bratři Marek (kytara) a Prokop (basa) Fialkovi, bubeník Štěpán Krtička a zpěvák Adam Mišík.

První album s názvem The Colorblinds, jenž vyšlo pod záštitou Vladimíra Mišíka, otce zpěváka kapely, a rodičů dalších členů kapely.

Nyní se The Colorblinds plně soustředí na koncertní hraní a propagaci své prvotiny. Album lze získat přes webové stránky kapely nebo přímo na jejich koncertech.

zdroj: TZ, dm 

zavřít