PSH: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

Vydáno 03.06.2011 | autor: redakce

V rubrice Rozhovory se již potřetí objeví „Do It Yourself Interview“, ve kterém mají naši čtenáři příležitost zeptat se na cokoliv. Tentokrát se nechá vyzpovídat pražská hiphopová crew PSH.

PSH: DIY interview aneb Udělej si rozhovor PSH: DIY interview aneb Udělej si rozhovor

psh
PSH
fungují na české hudební scéně už od roku 1992, svoje první album Repertoár ale vydali až v roce 2001. Od té doby se drží na vrcholu českého hiphopu a do jejich sbírky přibyla v roce 2006 ještě deska Rap´n´Roll a v roce 2010 Epilog. Mezitím se členové PSH rozbíhali do svých sólových projektů. Orion nabídl svým fanouškům desky Teritorium I. a II. a spolu s Jamesem Colem dal dohromady projekt Orikoule. Vladimir 518 zase představil sólové CD Gorila vs. Architekt, které sklidilo několik hudebních cen a chválu hudebních kritiků.

PSH vydávají 10. června DVD Videodrome, na kterém naleznete všechny jejich videoklipy a také některé z jejich sólových projektů. Jako bonus je na DVD dokument o historii kapely.

Pokud je tu něco, co jste o PSH chtěli vědět, ale báli jste se zeptat, nyní máte příležitost. Dotazy zasílejte do úterý 7. června na adresu redakce@ireport.cz s heslem PSH. Na ty nejlepší odpoví kompletně všichni členové PSH, tedy Orion, Vladimír 518 i DJ Mike Trafik.



map 
zavřít