ŽEBŘÍK NA ÓČKU JEŠTĚ DVAKRÁT

Vydáno 07.07.2009 | autor: redakce

Pokud jste nechytli na Óčku pondělní premiéru 50ti minutového dokumentu z udílení cen ŽEBŘÍK 2004 OLMECA MUSIC AWARDS, máte šanci ještě ve čtvrtek 7.4. a v neděli 10.4.

ŽEBŘÍK NA ÓČKU JEŠTĚ DVAKRÁT ŽEBŘÍK NA ÓČKU JEŠTĚ DVAKRÁT

Vydařený slavnostní večer se uskutečnil v plzeňském DK Inwest 11.3. 2005 za účasti mnoha osobností hudby a filmu. Během vyhlašování jedenácti kategorií došlo i na živá vystoupení UDG, Ready Kirken, Mig 21, Kryštof (unplugged), Pražský výběr nebo Chinaski. Na druhé stagi paralelně probíhal non-stop mejdan ve znamení hiphopových formací.



Pod vedením zkušeného režiséra a scénáristy Jana Mudry (který měl na starosti např. nedávno odvysílaný dokument o čtvrtstoletí Pražského výběru, viz starší news) navíc současně vznikal obrazový záznam tohoto téměř sedmihodinového maratonu.





Kromě záznamu z předávání všech 30ti cen v dokumentu nechybí rozhovory např. s Anetou Langerovou, Danem Bártou, Michalem Hrůzou, Jirkou Zemánkem (Wohnout), Zdeňkem Suchým a Jardou Hudcem, dále zákulisní momenty a samozřejmě i ukázky z koncertů zúčastněných kapel.

Reprízy jsou naplánovány na čtvrtek 7.4. od 18:00 a neděli 10.4. od 11:00.

zavřít