ZVĚŘINEC NA CESTÁCH

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Nezkrotná a nepředvídatelně živelná formace 100 ZVÍŘAT pokračuje ve svém jarním turné k albu "Nikdy nic nebylo". Název desky ovšem ani náhodou nekoresponduje s ohlasy posluchačů. Po nekonečných ovacích ve vyprodané Akropoli (a před letní porcí festiválků) se proto desetihlavá hudební saň vydává na další loveckou výpravu po tuzemských klubech.

ZVĚŘINEC NA CESTÁCH ZVĚŘINEC NA CESTÁCH

Všech Sto zvířat procitlo ze zimní letargie a v 10tičlenné sestavě (Jana Jelínková - zpěv, Petr Ostrouchov - kytara, zpěv, Tomáš Belko - tenorsaxofon, Jiří Hanzlík - barytonsaxofon, Miquel Lamač - trubka, Martin Kachna Líska - trombon, Petr Hostinský - klávesy, Wilco Versteeg - baskytara, Tomáš Krček - perkuse a Jan Kalina - bicí, zpěv), nakoplo jarní šňůru k aktuálnímu albu „Nikdy nic nebylo“.

Mimořádnému zájmu se těšil koncert v pražské Akropoli 30.3., která byla vyprodána k prasknutí. Zvířata zde představila svého „dobrého kamaráda“ Eltona Johna – ti co tuší, kdo se skrýval za country zpěvákem Bloody Tlacencah, či slepým bluesmanem Sony Winterem jr. při předchozích zvířecích kulišárnách, nejsou daleko od reality.

Březnové a dubnové turné čítalo zatím 17 zastavení jara a pokračuje v květnu i červnu. Mezi běžnými koncerty ve svých oblíbených klubech Sto zvířat zahraje třeba i v Třeboni na festivalu animovaných filmů Anifestu 10.5., nebo na Staroměstském náměstí 21.5. v rámci Prague International Marathonu.

Klubové koncerty :

7.5. Frýdek Místek – Stoun
13.5. Litomyšl – Kotelna
14.3. Žďár nad Sázavou – Batyskaf
18.5. Praha - Vagon
20.5. Strakonice – KD.

V létě pak se Zvířata ohřejí na festivalech a festiválcích jako je Zámostí, Ethnoreggae Fest v Žízníkově, Sázava Fest a spoustě dalších.

Bližší info na www.stozvirat.cz.

zavřít