Red Hot Chili Peppers na turné: kam na ně vyrazit?

Vydáno 20.06.2011 | autor: redakce

„Red Hoti" vyjedou v říjnu na turné k nové desce I'm With You. Českou republiku bohužel minou. Připravili jsme ale pro vás tipy, kam se za nimi vypravit do zahraničí.

Red Hot Chili Peppers na turné: kam na ně vyrazit? Red Hot Chili Peppers na turné: kam na ně vyrazit?

redhoti_top2Red Hot Chili Peppers vydají desátou studiovku I'm With You koncem letních prázdnin (29. srpna). O více jak měsíc později se rozjedou na evropskou část svého turné, které vypukne 7. října v německém Kolíně nad Rýnem.

A právě v sousedním Německu odehrají letos Anthony Kiedis a jeho parta nejvíc koncertů (celkem pět).

Kromě Německa zavítají do Španělska, Itálie, Švýcarska, Dánska, Rakouska nebo Švédska. Střední, resp. východní Evropu tak Red Hot Chili Peppers letos úplně ignorují.

Pro české fanoušky to ale nemusí být vzhledem k množství koncertů v Německu velká tragédie. „Nejblíže" to budete mít na show do Berlína (4. 12.) a Mnichova (5. 12.). Nejen pro Moravu je nejdostupnější koncert ve Vídni (7. 12.), vlakem z brněnského nádraží dorazíte do rakouské metropole za slabé dvě hodiny, z Prahy přímým rychlíkem za necelých pět hodin.

Red Hot Chili Peppers dají 18. července k dispozici první singl The Adventures Of Rain Dance Maggie. Dodejme, že desku produkoval Rick Rubin. Informace o natáčení a seznam skladeb najdete ZDE.



mp


red_top3
zavřít