Do pražského koncertu 30 Seconds To Mars zbývá den!

Vydáno 21.06.2011 | autor: PR

Prahu čeká už zítra (23. června) Prague City Festival. Hlavním tahákem budou koncerty 30 Seconds To Mars, The Hives a Gogol Bordello.

Do pražského koncertu 30 Seconds To Mars zbývá den! Do pražského koncertu 30 Seconds To Mars zbývá den!

30seconds_pcf30 Seconds To MarsKapelu do naší metropole doprovodí bezmála čtyřicetičlenný technický a produkční personál," prozradil pořadatel festivalu Borek Jiřík, který vzápětí také dodal, že neméně rozsáhlý doprovod budou mít i další účinkující. „Celkově jen s kapelami dorazí do Prahy na 250 lidí."

Během jediného dne se na dvou pódiích vystřídá sedmnáct skupin a DJů, povětšinou ze zahraničí. Vedle 30 Seconds To Mars se návštěvníci mohou těšit na švédské rockery The Hives, cikánský punk v podání Gogol Bordello, americkou hiphopovou legendu House Of Pain v čele s Everlastem, britské electro-popové Hadouken, britské Skindred nebo Flogging Molly, Superhiks a Middle Class Rut. O zábavu do brzkých ranních hodin následujícího dne se postará DJská čtveřice Olav Basoski, Tommyboy z Crazibizy, NDKj a Chris Sadler.

Většina účinkujících pojala své vystoupení na Prague City Festivalu jako výlet a svůj pobyt v našem hlavním městě si prodloužila. House Of Pain se tu dokonce rozhodli oslavit své 20. narozeniny a na druhý den, tj. 24. 6. uspořádají večírek v MeetFactory. Everlast a spol. zde odehrají speciální 75minutový program a poté se ještě ujmou DJského pultu, odkud budou návštěvníky bavit až do rána.

Přečtěte si rozhovor s 30 Seconds To Mars. Dozvíte se například, co si kapela pro pražský koncert připravila. 

Českou scénu zastoupí Support Lesbiens, kteří zde v koncertní premiéře představí dvě skladby z připravovaného alba, ska soubor Tleskač a vítěz českého YouTube Festu – skupina Flattus.



zdroj: TZ, mp

zavřít