P-13 ZAHAJUJÍ CZ TOUR PRAHA-MOSKVA

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Stále proslulejší ruská hiphopová formace P-13 odstartovala turné „PRAHA-MOSKVA". Koncerty proběhnou mj. v Ostravě, Liberci, Praze nebo Plzni. Vedle pecek z úderného alba „Provokace" chlapíci představí i nové tracky s moskevským DJem Nikem One. Nu, pajéchali!!

P-13 ZAHAJUJÍ CZ TOUR PRAHA-MOSKVA P-13 ZAHAJUJÍ CZ TOUR PRAHA-MOSKVA

DJ Nik One přijede do Čech speciálně kvůli tomuto turné. Na rozdíl od minulých vystoupení P-13 v českých a slovenských městech totiž zazní též nové skladby. V průběhu celé zimy skupina pilně připravovala nový koncertní materiál, premiérově ho předvedla 9.dubna v Moskvě a nyní je připravena ho nabídnout i fandům v ČR a SR.

Nik One je interní dj a skladatel P-13. Natrvalo si ho (dle slov členů gangu) zapamatujete díky vybroušené technice a hudebnímu přístupu k pódiové show. Mnohonásobný vítěz v dj battlech v Rusku měl možnost ukázat pražskému publiku co umí už minulý podzim na Undergroundu v podzemních prostorech Paláce Flora, na Hip Hop Foundation v Paláci Akropolis a ve Face2Face na křtu sólo alba Čistychova "Hanba Ti".



Na koncertech bude kromě Nika One a gerojů z P-13 přítomen i jeden zajímavý host z Moskvy (zatím přísně utajované přeqapení) a talentovaný kolega Kolja (AwiS), který předvede beatbox exhibici.

www.p-13.ru

zavřít