GRUNDFUNK V ÉTERU

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Na internetovém rádiu DFR, které se věnuje převážně taneční a černé hudbě, přibude od neděle pořad GRUNDFUNK, připravovaným redakcí serveru Groove-on.cz.

GRUNDFUNK V ÉTERU GRUNDFUNK V ÉTERU

DFR RADIO disco, house, RnB, Hip-Hop, Funk

Taneční hudba (disco, house, RnB, Hip-Hop, Funk) formou samostatných tracků, DJ setů, přenosů z klubů a moderovaných pořadů. Významnou součástí programu DFR rádia je spolupráce s ostatními pozemními stanicemi. Jsou to slovenská rádia Beta a Frontinus, která si drží ve svém regionu vysokou poslouchanost a italské rádio Company, pokrývající svým signálem severní část Itálie. Dále pak pořady dodávané od předních evropských producentů. 

DFR rádio prezentuje taneční hudbu ve všech jejich podobách a pokrývá všechna období jejího vývoje, tzn. od konce 60. let až do současnosti. Vysílání na internetu umožňuje celosvětové pokrytí a za dobu svého působení si našlo řadu pravidelných posluchačů v Rakousku, Německu, Polsku a zejména pak Švýcarsku, Francii a Itálii. Své posluchače má i v USA, Japonsku, Taiwanu, Korei a Hong Kongu.



Nejvíce posluchačů je ovšem z České republiky a Slovenska, kam se také DFR rádio soustřeďuje. Ve spolupráci se zmíněným internetovým radiem vznikl nový pořad GRUNDFUNK, který se od 1.5.2005 vysílá v premiéře každou neděli od 20:00 do 22:00 hod. Tímto pořadem Vás budou provázet redaktoři serveru Groove on.cz, pomocníky budou přizvaní hosté z řad známých osobností.

GRUNDFUNK nabídne každou neděli vyváženou dávku našlápnuté muziky, představí nové kapely, alba a upozorní na zajímavé koncerty. Průvodci prvního vysílání Grundfunk budou Dj Maceo a Martin Mikuláš a možná i náhodní kolemjdoucí, kteří zvládli náročné hlasové cvičení...

V první hodině pořadu mimo jiné představí nové album Roye Ayerse - Virgin Ubiquity 2, které vychází na prestižní značce Rapster records / BBE. Ve druhé hodině Grundfunk přinese mixovaný set od předního deepfunkového djje a producenta Keb Darge , který se podílí na sestavování různých kompilací, představující funk a hip hop v podobě, jaké ho možná ještě neznáte.



www.dfr-radio.com
zavřít