DVD MICHAL PAVLÍČEK & FRIENDS - BEST OF KLOBOUČEK

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Česká televize připravila speciální DVD MICHAL PAVLÍČEK & FRIENDS / BEST OF KLOUBOUČEK 1994-2004, které bude výhradně distribuováno jako bezplatná příloha červnového REPORTU!

DVD MICHAL PAVLÍČEK & FRIENDS - BEST OF KLOBOUČEK DVD MICHAL PAVLÍČEK & FRIENDS - BEST OF KLOBOUČEK

DVD MICHAL PAVLÍČEK & FRIENDS Best Of Klobouček 1994 – 2004

Česká televize a REPORT media vydávají unikátní DVD Michal Pavlíček & Friends / Best Of Klobouček 1994-2004, které bude bezplatnou přílohou červnového čísla časopisu REPORT.



DVD obsahuje nejzajímavější hudební momenty z bezmála desetileté historie populárního televizního cyklu Na Kloboučku. Hlavním obsahem dvouhodinového dokumentu režiséra Jiřího Chlumského je sestřih neopakovatelných hudebních spojení a jam sessions v podání předních českých a slovenských zpěváků a instrumentalistů.

Na DVD uvidíte např. hit Lucie Amerika v duetu Davida Kollera a Kamila Střihavky, magickou píseň Pán výtahů, kterou nazpíval Michael Kocáb s Věrou Bílou, klasiku Deep Purple You Keep On Moving v interpretaci Dana Bárty a Kamila Střihavky, kytarové exhibice Radima Hladíka, Petera Bindera, Petra Roškaňuka, Mirka Chyšky či Andreje Šebana, nahrávky Radka Pastrňáka s Buty, nebo novější live sessions Jana P. Muchowa, Jaromíra Švejdíka a Milana Caise.



Přední světové hity v sugestivním podání zpívá také Monika Načeva, Bára Basiková, Vlasta Redl a mnozí další. Z domácího repertoáru uslyšíte např. raritní verze hitů Pražského výběru Zubatá a Na václavskym Václaváku. Závěr obstarává hlasový duel Michaela Kocába a Lucie Bílé v písni Já rasisty nikdy neměl rád.

Nejčastější rytmikou Klobouček Bandu byli Jiří Veselý a Jiří Zelenka. Ve výše uvedených skladbách svým hostům sekundují Michal Pavlíček a Ondřej Konrád, hlavní protagonisté a dramaturgové Kloboučku. DVD je doplněno o rozhovory s M.Pavlíčkem a O.Konrádem a také o dobové povídání se zúčastněnými muzikanty.


DVD Michal Pavlíček & Friends / Best Of Klobouček 1994-2004 vychází 1. června jako exkluzivní příloha časopisu REPORT.

zavřít