Reznor nechce, aby fanoušci kupovali reedici debutového alba NIN

Vydáno 17.07.2011 | autor: redakce

Frontman Nine Inch Nails Trent Reznor žádá fanoušky, aby nekupovali nejnovější reedici debutového alba Pretty Hate Machine. Držitel Oscara za soundrack k filmu The Social Network vzkázal fanouškům prostřednictvím Twitteru, aby nepodporovali zhovadilý krok nahrávací společnosti a neutráceli za desku peníze.

Reznor nechce, aby fanoušci kupovali reedici debutového alba NIN Reznor nechce, aby fanoušci kupovali reedici debutového alba NIN

reznorTrent Reznor nesouhlasí s krokem nahrávací společnosti vydat reedici debutového alba Nine Inch Nails Pretty Hate Machine a dává to nahlas vědět všem svým fanouškům. Přes svůj účet na Twitteru je požádal, aby nepodporovali tenhle zhovadilý krok labelu a neutráceli za desku peníze.

Nine Inch Nails vydali Pretty Hate Machine poprvé v roce 1989, Reznor spolupracoval se zvukařem Tomem Barkerem na zremastrované verzi LP, která vyšla loni v listopadu a obsahovala bonus v podobě coveru Get Down, Make Love od Queen, který se už objevil jako B-side jejich singlu Sin z roku 1991.

 

Text: kofo 

zavřít