Jason Mraz akusticky v Paláci Akropolis už v září

Vydáno 19.07.2011 | autor: redakce

Jason Mraz navštíví poprvé Prahu, možnost vychutnat si jeho písně v akustickém podání budeme mít už 20. září v Paláci Akropolis. Americký zpěvák a kytarista zde nevystoupí sám, ale společně s Noelem "Toca" Riverou. Vstupenky budou v prodeji od tohoto čtvrtka.

Jason Mraz akusticky v Paláci Akropolis už v září Jason Mraz akusticky v Paláci Akropolis už v září

jason_mrazAmerický kytarista, zpěvák a skladatel Jason Mraz se vydává na mezinárodní koncertní turné a vůbec poprvé vystoupí v České republice, a to 20. záříPaláci Akropolis. Mraz, který je po dědečkovi českého původu, nedávno oznámil své plány na velké mezinárodní turné po Severní Americe, Evropě, Asii, Africe i Austrálii.

V Praze vystoupí Mraz se svým blízkým kamarádem, perkusionistou Noelem “Toca” Riverou, při příležitosti oslav desátého výročí jejich společného alba Live At Java Joe´s.  Mrazova tvorba je skutečně multižánrová, inspiruje se popem, reggae, folkem, jazzem, rockem i hiphopem. “Mám strašně moc rád Tocovi nabušené groovy,” říká Mraz, “a zároveň jeho jemnocit, kterým si pohrává s harmoniemi. Je to jak kdybyste šoupli všechny vynikající členy slavných kapel Dave Matthews Band a Boyz II Men do jednoho roztomilého natahovacího medvídka, který hraje na bubínek.” 

Skladba I´m Yours, vydaná na Mrazově platinové desce We Sing. We Dance. We Steal Things. vyhrála americké ocenění Skladba roku 2010 a zároveň nastavila laťku pro nejdéle uváděnou skladbu v celé 51-leté historii americké Billboard’s HOT 100. Oficiální verze videoklipu má neuvěřitelných 101 milionů shlédnutí.

Vstupenky na koncert budou od čtvrtka v předprodejní síti Ticketpro a přímo na pokladně Paláce Akropolis za 495 korun (+ poplatky).



 

Text: TZ, kofo 

zavřít