Let It Roll startuje již tento pátek, headlinery Aphrodite a DJ Friction

Vydáno 19.07.2011 | autor: redakce

Elektronický svátek hudby Let It Roll začíná už tento pátek ve Starých Ždánicích. Čtvrtý ročník festivalu plného drum & bassu láká na jména jako LTJ Bukem & MC Conrad, DJ Friction a Aphrodite. Na své si přijdou i příznivci dubstepu, kterému bude letos na Let It Rollu vyhrazena jedna ze stageí. Jednodenní i dvoudenní vstupenky jsou stále v prodeji.

Let It Roll startuje již tento pátek, headlinery Aphrodite a DJ Friction Let It Roll startuje již tento pátek, headlinery Aphrodite a DJ Friction

lircz_leto2011_all_stagesJeden z největších elektronických festivalů v Čechách vám již tento víkend nabídne pět stagí plných drum & bassu, dubstepu, breakbeatu, electra a dalších stylů. Kromě headlinerů jako jsou LTJ Bukem, Netsky nebo Aphrodite si návštěvníci užijí i krásné místo konání s písčitou pláží a koupáním.

Dvě hlavní drum & bassové stage se předhánějí v trumfech. Na hlavní jsou jimi jak legendy ala LTJ Bukem & MC Conrad, DJ Friction, Aphrodite nebo nové hvězdy Netsky, Camo & Krooked a Brookes Brothers. Naproti tomu Radio 1 Take Control stage nabídne zástupce vydavatelství Shogun Audio v čele s Alixem Perezem, Breakem a Iciclem a ďábly z teamu Therapy Sessions ve složení Audio, The Sect, COOH a Forbidden Society.

Nuda nehrozí ani na dalších pódiích. Poprvé bude v Čechách věnována celá scéna dubstepu, jímž rozvibrují tanečníky N-Type, Trolley Snatcha, Youngsta nebo Subscape. Plážová Azyl stage nabídne všechny možné žánry, na které si jen vzpomenete a Shadowbox VIP stan představí známé DJs v jiných polohách.

Jednodenní vstupenky jsou k dispozici na místě za 450 korun, dvoudenní pak v síti Ticketportal za 650 korun (+ poplatky), na místě za 750 korun.

Text: TZ, kofo

zavřít