Tento pátek v klubu Radost FX warm up párty k festivalu Pleasure Island

Vydáno 20.07.2011 | autor: redakce

V pátek proběhne v klubu Radost FX jedna z dalších warm-up párty v rámci Pleasure Island Warm-Up Tour. Program nabídne Bon Finixe, Proud M, Michala Pešinu a Lazy&Doctor. Samotný festival Pleasure Island začíná 27. srpna v Roudnici nad Labem. Zvýhodněné lístky na festival můžete zakoupit přímo na páteční akci.

Tento pátek v klubu Radost FX warm up párty k festivalu Pleasure Island Tento pátek v klubu Radost FX warm up párty k festivalu Pleasure Island

bonfinixPleasure Island Warm-up Tour je už v plném proudu, pět z devatenácti warm-upů jsou již za námi a tento víkend se koná dalších šest po Česku, Slovenku a Polsku. V pátek se dočkáme i první ze dvou chystaných warm-upů v Praze, a to v klubu Radost FX. Hudba od DJs Bon Finix, Proud M, Michala Pešiny anebo Lazy&Doctor Vám zkrátí čekání do 27.srpna, kdy se otevřou brány festivalu Pleasure Island v Roudnici nad Labem. Tato warm-up party nabídne návštěvníkům i možnost zakoupit si lístky na tuto událost léta za nejnižší možnou cenu. 

Bon Finix, jehož úspěšní počin z minulého roku Catwalker, se dokonce objevil i v rádiové show Club Life slavného DJe Tiesta. Do jeho setu houseových a progresivních novinek určitě zařadí i jeho remix skladby Turn It Up pro Deana Anthony, který nedávno vyšel na labelu Big In Ibiza. Set plný progressive a tech-houseových perliček naservírují tři členové projektu Proud-M, Adam Cloud, Pete Walk, a Revis. Dále vystoupí Michael Pěšina s jeho house výběrem a v neposlední řadě se můžete těšit na svižný tech-houseový set od Lazy&Doctor, kteří získali ocenění "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009.

Pleasure Island představí dohromady více než 90 umělců, mezinárodních a domácích špiček elektronické hudby, jakými budou například Axwell, Sander van Doorn, Mark Knight, Moguai, Sunnery James & Ryan Marciano, Artento Divini, Gareth Emery, Aly & Fila, Showtek, Angerfist a mnoho dalších. 

Nejlevnější vstupenky na festival Pleasure Island budou k dostání v limitovaném množství přímo na warm-up v Radosti FX za cenu 750Kč! Vstupenky jsou také v prodeji tradičně prostřednictvím sítě Ticketpro.


Text: TZ, kofo 

 

zavřít